Menu

Marieke Vos en Camiel Boomsma

Zondag 21 november 2021 15:00 uur

Marieke Vos (klarinet) & Camiel Boomsma (piano) vormen sinds 2019 een duo. Dit seizoen richten zij zich op een programma rondom de Italiaanse componist Ferruccio Busoni en Johannes Brahms. Onlangs maakten zij verschillende opnamen in o.a. het Wilminktheater in Enschede en op NPO Radio 4; ook speelden zij o.a. in de Willem Twee Toonzaal in Den Bosch.

Klarinettiste Marieke Vos (1990) is veelvuldig te horen op internationale concertpodia en festivals. Als kamermusicus en soliste is zij naast optredens op de concertpodia in Nederland, België en Frankrijk regelmatig te horen op NPO Radio 4, te zien op Brava TV en speelde ze live bij Podium Witteman op NPO 2.
Daarnaast is zij te horen op festivals zoals het Gergiev Festival in Rotterdam, het Grachtenfestival in Amsterdam en het Internationaal Kamermuziekfestival Utrecht. Marieke is oprichtster van het Nederlands Kamermuziek Ensemble, maar ook artistiek leider van het Paltz Kamermuziekfestival en de kamermuziekserie in het Herman van Veen Arts Center, gelegen op Landgoed de Paltz langs de weg van Soest naar Soesterberg. In juli 2016, 2018 en 2019 maakte zij een tour door Frankrijk met het Nederlands Kamermuziek Ensemble in samenwerking met componist Carlos Micháns.
Naar website Marieke Vos

Pianist Camiel Boomsma (Amsterdam, 1990) is een van de meest veelbelovende pianisten van deze tijd. Hij wordt geprezen door internationale pers en publiek. Boomsma heeft op vele grote nationale en internationale podia opgetreden, waaronder het Concertgebouw Amsterdam, het prestigieuze Schloss Elmau, Teatro la Fenice in Venetië en St. John's Smith-square in Londen. In juli van dit jaar zou hij zijn tweede solotour door China maken, deze werd helaas vanwege de coronacrisis afgezegd.
De Wagner-reis van Camiel Boomsma heeft wereldwijd zeer veel indruk gemaakt. In 2013 maakte hij een gedurfd albumdebuut met onbekende pianotranscripties. Zijn Wagner-opnamen voor Etcetera Records ontvingen veel lovende kritieken in o.a. BBC Music magazine (5 sterren), Diapason (4 sterren), Trouw, NRC, Volkskrant, Luister Magazine, Classica e.a. De Volkskrant schreef over zijn album 'Musings' met o.a. Chopin-uitvoeringen: "aan Boomsma's vingers kleeft fluweel". Onlangs kwam zijn vierde album uit bij Challenge Records onder de titel 'The Innermost Side'.
Naar website Camiel Boomsma

Bestel hier je kaarten  Het is ook mogelijk via Ticketkantoor 5 euro te doneren als je een E-ticket koopt. Wil je dat niet? Laat dan het aantal bij de donatie op '0' staan, dan verschijnt de donatie niet bij de betaling.Overzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij het Hilton ruime parkeergelegenheid.

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief & flyer bekijken

Nieuwsbrief bekijken

Download onze flyer