Menu

Farkas Quintet

Zondag 16 januari 2022 15:00 uur

FARKAS QUINTET AMSTERDAM

Het Farkas Quintet Amsterdam werd in 1997 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot Nederlands meest vooraanstaande blaaskwintet. Naast hun banen in het Koninklijke Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Radio Filharmonisch Orkest en de Münchner Philharmoniker, blijven de vijf blazers samen op het allerhoogste niveau kamermuziek maken.

In 2004 won het Farkas Quintet zowel de vakjury- als de publieksprijs op het Nationaal Kamermuziekconcours in Almere.

Regelmatig speelt het Farkas Quintet in belangrijke concertzalen het Muziekgebouw aan het IJ, TivoliVredenburg en Het Concertgebouw, en is het op de radio te beluisteren. Het Farkas Quintet bracht meerdere cd’s uit op het label Quintone, zoals een cd met Franse muziek van Ravel, Milhaud en Françaix en een live-opname van Schönbergs Blaaskwintet op. 26.

Bestel hier je kaarten  Het is ook mogelijk via Ticketkantoor 5 euro (of meer) te doneren als je een E-ticket koopt. Wil je dat niet? Laat dan het aantal bij de donatie op '0' staan, dan verschijnt de donatie niet bij de betaling.Overzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij het Hilton ruime parkeergelegenheid.

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief & flyer bekijken

Nieuwsbrief bekijken

Download onze flyer