Menu

Academie Muzikaal Talent

Zondag 30 maart 2025 15:00 uur

Ook dit jaar verwelkomen wij weer aan aanstormend en jong muzikaal talent.

De Academie Muzikaal Talent (AMT) is een opleiding die jong muzikaal toptalent voorbereidt op een succesvolle studie aan een conservatorium. De AMT is een kleine, particuliere school met maximaal 25 leerlingen. De AMT staat open voor alle instrumenten en vindt een gastvrij onderkomen in het Utrechts Conservatorium. De AMT staat onder artistieke leiding van harpiste Erika Waardenburg.

Alle AMT-docenten zijn ervaren in het lesgeven aan jong muzikaal talent. Zij zijn allen verbonden aan conservatoria, waardoor de aansluiting van AMT op een beroepsopleiding optimaal is. Uniek aan de jongtalentopleiding van de AMT is het grote onderwijsaanbod. Naast de gebruikelijke hoofdvak- en theorielessen worden veel extra vakken en projecten aangeboden. 70 procent van de AMT’ers stroomt door naar de vakopleiding.

Gedurende het hele cursusjaar worden regelmatig concerten georganiseerd, zodat alle leerlingen podiumervaring kunnen opdoen. Tijdens deze concerten kunnen leerlingen zich van hun solistische kant laten zien of in ensembles optreden. Ensemblespel vormt een van de belangrijkste speerpunten van de opleiding aan de AMT.

De talenten en het programma worden nog bekend gemaakt.

Bestel hier je kaarten

Toegangskaartjes zijn ook verkrijgbaar bij de zaal indien het concert niet is uitverkocht.

Overzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief