Menu

Dominic Seldis heeft er zin in!

Woensdag 13 september 2023

De zomerstop is voorbij, bestuur en vrijwilligers maken zich alweer op voor een spannend nieuw concertseizoen vol muzikale rijkdom.

We starten het nieuwe seizoen op 30 september. Staat die datum al in uw agenda? Wel even wennen, want bij wijze van uitzondering is dat niet op een zondagmiddag, maar op een zaterdagavond. (Alle overige concerten blijven traditiegetrouw op de zondagmiddag).
Dominic Seldis, meester op de contrabas, bijt dan het spits af van seizoen 2023-2024. Seldis, bij velen bekend als gewaardeerd jurylid van het bekende tv-programma Maestro, heeft daarnaast een ongelooflijke staat van dienst opgebouwd, onder meer als eerste bassist bij het Koninklijk Concertgebouworkest. Die aanvoerdersrol combineert hij met virtuoze soloconcerten over de hele wereld.
Op 30 september wordt hij vergezeld door Henk van Twillert, die al decennialang een internationaal gevierd en geliefd saxofonist is. Samen brengen zij het programma Double Bass, vol prachtige muziek van o.m. Piazzolla, Bach, Albinoni en Louis Armstrong. Meer hierover in een volgende nieuwsbrief. 
Aan de vleugel worden zij inspirerend begeleid door de allround pianist/componist/arrangeur Tjako van Schie.

Dominic Seldis kondigt hier zijn eigen optreden alvast aan. Hij heeft er zichtbaar zin in!

Nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief