Ramon van Engelenhoven, pianorecital: 19 januari 2020

 

Arno Bornkamp met zijn saxofoonklas: 16 februari 2020

 

Kerstconcert met de Panfluiter des Vaderlands: 15 december 2019

Robert Quintet, piano en strijkers op zondag 15 september 2019.

Fuse - An Unusual Ensemble: 24 mei 2020

 

Menu

Nieuw elan, nieuwe naam: Concertpodium Soest!

Zaterdag 20 juli 2019

Wat rond 1995 begon als een initiatief van vrienden die de liefde voor klassieke kamermuziek deelden en onder de noemer 'Muziek & Wijn' kleinschalige concerten organiseerden in "De Wijndoos" te Soesterberg, groeide in een paar jaar uit tot een heuse stichting, met officiële statuten en grootse plannen voor de toekomst. We schrijven dan 1999, Stichting Muziekkring Eemland is een feit. Sindsdien hebben tal van grote namen uit de (klassieke) muziekwereld, uit zowel binnen- als buitenland, bij ons op het podium gestaan. Te veel namen om hier op te noemen. Dat doen we dan ook niet. 

Wat we dit seizoen wél gaan doen, is af en toe teruggrijpen op de glorierijke tijden van Muziekkring Eemland, tot voor kort ook bekend als Muziekpodium Eemland en met ingang van nu naam en faam makend als Concertpodium Soest. Met nieuw elan, enkele nieuwe enthousiaste vrijwilligers en een geheel vernieuwde website. Maar ook, als vanouds, met de liefde voor de muziek die altijd al aan ons kleefde. Net als het voortdurende streven naar optimale kwaliteit van wat we op het podium aan ons publiek presenteren. 

Houd ons dus in de gaten, kom naar onze concerten en laat je verrassen door wat wij noemen: "klassiek met een knipoog". Want klassieke muziek hoeft lang niet altijd zo bloedserieus te zijn. Wel hartverschreurend mooi en soms zelfs grensverleggend spannend. Dat wordt ons nieuwe DNA.

Nieuwsoverzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij Hilton ruime parkeergelegenheid.

Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Nieuwsbrief