Ramon van Engelenhoven, pianorecital: 19 januari 2020

 

Arno Bornkamp met zijn saxofoonklas: 16 februari 2020

 

Kerstconcert met de Panfluiter des Vaderlands: 15 december 2019

Robert Quintet, piano en strijkers op zondag 15 september 2019.

Fuse - An Unusual Ensemble: 24 mei 2020

 

Menu

Jubileumconcert Fuse verplaatst naar andere datum

Dinsdag 14 januari 2020

Het was even schrikken, toen het bestuur op 9 januari jl. een bericht van het management van Fuse ontving dat het voor 24 mei geboekte optreden werd afgeblazen in verband met plotselinge verplichtingen in Japan. Ons Jubileumconcert kon niet doorgaan??!! Grote paniek! De reden was overigens wel plausibel, getuige de volgende toelichting van het management:

"Fuse is uitgenodigd om deel te nemen aan de Osaka International Chamber Music Competition & Festa, in Osaka, Japan. Uit 130 inschrijvingen zijn slechts 9 internationale acts geselecteerd en het concours vindt eens in de 3 jaar plaats. Een uitzonderlijke kans voor het ambitieuze ensemble om zich te tonen aan een internationaal werkveld, en een succesvolle deelname zal tevens leiden tot een volwaardige concerttour in Japan in 2022.
Toen de inschrijving gedaan werd (juni 2019) was er sprake van een "competitie-periode" tussen 15 en 22 mei 2020 en zou het optreden in Soest ook niet in gevaar komen. Maar met het onverwachte leuke nieuws kwam ook het onverwachte feit dat hun aanwezigheid nu verplicht is tot 25 mei. Fuse zal 2 concerten in Nederland moeten verplaatsen; Stadstheater Zoetermeer en uw serie in Soest."


Nu zijn wij er de mensen niet naar om meteen het hoofd in de schoot te werpen en gelukkig kunnen wij - na enig straf onderhandelen - nu melden dat het concert met Fuse gewoon doorgaat, maar dan wel twee weken later: op zondag 7 juni!
Zelfde tijd, zelfde plaats.

Had je al gereserveerd voor 24 mei? Die reservering vervalt nu. Graag opnieuw reserveren via de online ticketservice. Klik hier om je kaartjes te kopen

Nieuwsoverzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij Hilton ruime parkeergelegenheid.

Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Nieuwsbrief