Menu

Concert Fuse groot succes; concert scoort 4,9 op 5 sterren!

Dinsdag 14 september 2021

Op zondag 12 september was het eerste concert van het nieuwe concertseizoen van Concertpodium Soest. Fuse, ook bekend als het huisorkest van Podium Witteman, opende het seizoen. Het concert was volledig uitverkocht. En afgaande op de lange staande ovatie na afloop, was het optreden een groot succes. De enquêteresultaten geven hetzelfde beeld: de bezoekers waarderen dit concert met 4,9 (van maximaal 5) sterren!

Voorzitter Anton Belt opende het concert, met een korte geschiedschrijving van het concertpodium. “Ruim twintig jaar geleden gestart in een wijnkelder in Soesterberg is het Concertpodium Soest inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio.” Nadat we het door corona twee keer is uitgesteld vierde het Concertpodium Soest met dit concert haar twintigjarig bestaan.

De virtuoos en enthousiast samen musicerende formatie Fuse speelde een rijk gevuld programma met twee speciaal voor Fuse geschreven werken, maar ook met arrangementen van bekende en minder bekende componisten. Eén van de bezoekers zei op de borrel na afloop: “Wat een energie, wat een talent en wat fijn dat dit weer kan zo!” Fuse staat bekend als een veelzijdige en energieke live-act die niet in één hokje te vangen is. De muzikale achtergronden van het zestal hoor je terug in hun gevarieerde stijl, vol sporen van klassiek, jazz en improvisaties die van elk optreden een unieke ervaring maken.

Op zondag 31 oktober om 15:00 is het tweede concert van de serie van zeven zondagmiddagconcerten van het Concertpodium Soest. Dan spelen violiste Hawijch Elders en pianist Sander Sittig een concert met medewerking van het Nationaal Muziekinstrumentenfonds (NMF). Kijk hier voor de kaarten.

Foto: Eef Balvers

Nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief