Menu

Hilton Royal Parc: al vele jaren onze vaste locatie!

Over Hilton

Het recent gerenoveerde DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen, gelegen in de bossen en dichtbij de zandduinen, kijkt uit over een negen-hole golfbaan. Het hotel bevindt zich in het midden van het land, in Soestduinen dichtbij Amersfoort en Utrecht. Deze landelijk gelegen locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor vergaderingen en evenementen in de recent gerestylede faciliteiten. DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen steunt het Concertpodium Soest en sponsort de zalen en de consumpties.

De zalen en de borrel

De concerten van Concertpodium Soest worden al meer dan 20 jaar gehouden in een van de twee schitterende zalen van het hotel. De Beatrixzaal op de eerste etage is goed met de lift bereikbaar en biedt plaats aan ongeveer 180 personen; het Nassaupaviljoen op de begane grond heeft een capaciteit van ongeveer 300 bezoekers. Beide zalen beschikken over een goede akoestiek.Na het concert ontmoeten bezoekers en musici elkaar in de gezellige bar van het Hilton, waar wijn en andere consumpties worden geschonken. Consumptiemunten zijn voorafgaand aan de concerten en in de pauze verkrijgbaar aan de kassa van het Concertpodium Soest.

Bereikbaarheid en parkeren

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen is makkelijk bereikbaar met de fiets en de auto en er is ruime parkeergelegenheid. Helaas rijdt bus 575 niet op zondag, dus als je met de bus komt, dan is het een voettocht vanaf het Militair Museum in Soesterberg (lijn 365 vanaf Amersfoort).

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Frederieke Boomsma, directeur

Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen
035 - 603 8383

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij het Hilton ruime parkeergelegenheid.

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief