Ramon van Engelenhoven, pianorecital: 19 januari 2020

 

Arno Bornkamp met zijn saxofoonklas: 16 februari 2020

 

Kerstconcert met de Panfluiter des Vaderlands: 15 december 2019

Robert Quintet, piano en strijkers op zondag 15 september 2019.

Fuse - An Unusual Ensemble: 24 mei 2020

 

Menu

Hilton Royal Parc: al vele jaren onze vaste locatie!

Het recent gerenoveerde DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen, gelegen in de bossen en dichtbij de zandduinen, kijkt uit over een negen-hole golfbaan. Het hotel bevindt zich in het midden van het land, in Soestduinen dichtbij Amersfoort en Utrecht. Deze landelijk gelegen locatie biedt eindeloze mogelijkheden voor vergaderingen en evenementen in de recent gerestylede faciliteiten. DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen steunt het Concertpodium Soest en sponsort de zalen, de consumpties en de concertdiners.

De concerten van Concertpodium Soest worden al meer dan 20 jaar gehouden in een van de twee schitterende zalen van het hotel. De Beatrixzaal op de eerste etage is goed met de lift bereikbaar en biedt plaats aan ca. 180 personen; het Nassaupaviljoen op de begane grond heeft een capaciteit van ongeveer 300 bezoekers. Beide zalen beschikken over een goede akoestiek.

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen is makkelijk bereikbaar en er is ruime parkeergelegenheid. De concerten beginnen om 15.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Vooraf en in de pauze is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. Na het concert ontmoeten bezoekers en musici elkaar in de gezellige bar van het Hilton, waar wijn en andere consumpties worden geschonken. Consumptiemunten zijn voorafgaand aan de concerten en in de pauze verkrijgbaar aan de kassa van het Concertpodium Soest. Graag tot ziens!

DoubleTree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Frederieke Boomsma, directeur

Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen
035 - 603 8383

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij Hilton ruime parkeergelegenheid.

Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Nieuwsbrief