Menu

Nog net niet op de banken in De Rank bij DOUBLE BASS!

Woensdag 4 oktober 2023

De Rank was zaterdag 30 september 2023 het podium voor de uitvoering Double Bass!, waar de musici Dominic Seldis (contrabas), Henk van Twillert (saxofoon) en Tjako van Schie (piano), in wisselende samenstellingen spelend, carte blanche hadden gekregen.

Het resultaat was een veelzijdig programma. Een echte classic cross over met arrangementen van klassieke muziek. Zoals het Lied ohne Worte van Mendelsohn voor contrabas en piano. En geïnspireerd door de locatie een verstild Ave Maria (arrangement Gounod op een stuk van Bach) voor saxofoon en piano. Daarnaast het uitbundige stuk Granada en arrangementen van Astor Piazolla voor contrabas en piano. Maar ook Petite Fleur van Sidney Bechet werd gespeeld. Kortom: een ontzettend afwisselend programma.


Er was een duidelijke interactie met het publiek dat al mee neuriede tijdens het spelen van Hallelujah van Leonard Cohen. De toegift What a wonderful World, waar Henk van Twillert behalve saxofoon speelde ook zong en de zaal vervolgens voluit liet meezingen, was de perfecte afsluiting van een geweldig mooi concert.

(tekst: Nel Dijksma, foto: Lidy Elbertse)

Nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief