Menu

Coronaproof Topconcert!

Maandag 21 september 2020

Zondag 6 september vond het eerste optreden plaats in het nieuwe seizoen van Concertpodium Soest. Na zes maanden noodgedwongen rust, in verband met het coronavirus, kon er eindelijk weer eens worden geconcerteerd. Het Haytham Safia Qu4rtet speelde tweemaal voor de elk toegestane 60 belangstellenden. In totaal konden dus 120 mensen genieten van prachtige internationale wereldmuziek met hier en daar een klassiek sausje. Naast het bestuur van Concertpodium Soest had ook Hilton Royal Parc alle zeilen bijgezet om deze unieke belevenis op een coronaveilige wijze te laten verlopen. De zaalopstelling functioneerde geheel naar wens. Hulde voor het Hilton-team dus!

Het volgende concert staat gepland op zondag 18 oktober, wanneer Marieke Vos (klarinet) en Camiel Boomsma (piano) hun eigen visie op de componist Busoni zullen geven. Afgelopen zondag speelden zij al samen in het Concertgebouw. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsoverzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij het Hilton ruime parkeergelegenheid.

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief & flyer bekijken

Nieuwsbrief bekijken

Download onze flyer