Menu

Concert in bijzondere kerstsfeer

Maandag 14 december 2020

Zondag 13 december was het laatste concert van 2020, maar zeker niet het laatste van het seizoen! De jaarafsluiter was uiteraard in Kerstsfeer. En niet alleen door de prachtige kerstboom in de oude Wilhelminakerk, waar het concert was. Het was het tweede concert in het nieuwe seizoen van Concertpodium Soest. Twee keer dertig bezoekers konden genieten van de bijzondere stem van Liza Lozica en het prachtige pianospel van Luba Podgayskaya. En die kwamen allebei in deze bijzondere zaal goed tot hun recht. En het was ook net op tijd; vlak voor een nieuwe lockdown.

Het volgende concert staat gepland op zondag  21 februari 2021. Het is het concert van Ernest Rombout (hobo), onze programmeur. We horen die middag ook Junko Naito (viool), Mick Sterling (violoncello) en Martina Forni (altviool) met composities van Johann Christian Bach, Benjamin Britten, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert

 

Nieuwsoverzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij het Hilton ruime parkeergelegenheid.

Double Tree by Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief & flyer bekijken

Nieuwsbrief bekijken

Download onze flyer