Menu

Dat was seizoen 2020-2021

Dinsdag 18 mei 2021

Het was een onvergetelijk seizoen, dat we het liefst heel snel weer vergeten. Immers, de coronacrisis stak voortdurend een spaak in de wielen. Concerten die we met de musici hadden voorbereid moesten we maar al te vaak weer cancelen. We wilden evenwel de moed niet opgeven, want juist in deze tijd zijn momenten van genieten en ontmoeten extra belangrijk. 
 
En toch: de weinige concerten die ondanks lockdowns en andere beperkingen wél konden doorgaan, waren een absoluut succes!
Zodoende kijken we terug op twee bijzondere concerten. In september vorig jaar trapten we in het Hilton nog vol goede hoop het nieuwe seizoen af met het Haytham Safia Qu4rtet dat ons verraste op een indrukkkende portie wereldmuziek met een klassiek sausje. Het meest recente ligt alweer vijf maanden achter ons. Liza Lozica en Luba Podgayskaya sloten het afgelopen jaar af met een bijzonder concert in kerstsfeer. Hiervoor weken we uit naar de Wilhelminakerk in Soest, wat overigens een zeer goede zet bleek te zijn.
Dit waren helaas de enige hoogtepunten van een seizoen dat we als gezegd het liefst zo snel mogelijk weer zouden willen vergeten.
Desalniettemin konden we dit seizoen in ieder geval aan zo’n 180 bezoekers enige ontspanning bieden, maar liever hadden we dat zeven keer aan 300 mensen gegund.
Die tijd komt weer. We houden moed, dus we bereiden met enthousiasme het seizoen 2021-2022 voor, dat - zoals het er nu naar uitziet - gelukkig met beduidend minder beperkingen gepaard zal gaan. Bovendien is tegen die tijd vrijwel iedereen gevaccineerd.

Een paar tipjes van de sluier
Het slotconcert met Combattimento, het NMF concert in reprise (Hawijch Elders en Sander Sittig) en het optreden van Ernest & Friends hebben we dit seizoen moeten afzeggen, maar ze hebben ons beloofd in het volgende seizoen zeker te willen komen! Marieke Vos en Camiel Boomsma zouden aanvankelijk op 20 juni a.s. hun eerder afgelaste concert komen geven, maar ook dat kan helaas niet doorgaan. Daarom hebben we hen inmiddels gevraagd of ook zij alsnog in het volgende seizoen willen optreden.
Zodra het hele programma rond is laten we u dat natuurlijk direct weten. Via onze nieuwsbrief en uiteraard ook op de website.

 
We missen u wel, hoor!

Het afgelopen seizoen mogen we dan het liefst vergeten, ú vergeten we daarentegen niet! We missen het contact met u en met de musici en natuurlijk missen we ook de muziek en de wijn.
Ik sluit deze nieuwsbrief daarom af met een welgemeend "dankuwel" voor al uw geduld en vooral uw morele en financiële steun tijdens het afgelopen seizoen.
We ontmoeten u heel graag in het nieuwe seizoen en brengen dan samen met u een toast uit op de nieuwe concertserie en de kracht van muziek.

Blijf gezond!

   
Anton Belt
Voorzitter

Nieuwsoverzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief