Menu

Academie voor Muzikaal Talent

Zondag 17 maart 2024 15:00 uur

Net als elk jaar geven we weer alle ruimte aan aanstormend en jong muzikaal talent. Informatie over de musici volgt later.

De Academie Muzikaal Talent (AMT) is een opleiding die jong muzikaal toptalent voorbereidt op een succesvolle studie aan een conservatorium. De AMT is een kleine, particuliere school met maximaal 25 leerlingen. De AMT staat open voor alle instrumenten en vindt een gastvrij onderkomen in het Utrechts Conservatorium. De AMT staat onder artistieke leiding van harpiste Erika Waardenburg.

Alle AMT-docenten zijn ervaren in het lesgeven aan jong muzikaal talent. Zij zijn allen verbonden aan conservatoria, waardoor de aansluiting van AMT op beroepsopleiding optimaal is. Uniek aan de jongtalentopleiding van de AMT is het grote onderwijsaanbod. Naast de gebruikelijke hoofdvak- en theorielessen worden veel extra vakken en projecten aangeboden. 70 procent van de AMT’ers stroomt door naar de vakopleiding.

Gedurende het hele cursusjaar worden regelmatig concerten georganiseerd, zodat alle leerlingen podiumervaring kunnen opdoen. Tijdens deze concerten kunnen leerlingen zich van hun solistische kant laten zien, of in ensembles optreden. Ensemblespel vormt een van de belangrijkste speerpunten van de opleiding aan de AMT.

Bestel hier je kaarten

Overzicht

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief