Ramon van Engelenhoven, pianorecital: 19 januari 2020

 

Arno Bornkamp met zijn saxofoonklas: 16 februari 2020

 

Kerstconcert met de Panfluiter des Vaderlands: 15 december 2019

Robert Quintet, piano en strijkers op zondag 15 september 2019.

Fuse - An Unusual Ensemble: 24 mei 2020

 

Menu

Fuse, an unusual ensemble

Zondag 6 september 2020 - 15:00 tot 17:00 uur

We hebben eerder bekendgemaakt dat het concert van Fuse verplaatst moest worden van 24 mei naar zondag 7 juni. Vanwege de grote onzekerheid over de Coronamaatregelen die zullen gelden begin juni, hebben we in overleg met Fuse besloten het concert verder op te schuiven naar zondag 6 september 2020. Reeds gekochte e-tickets blijven geldig. Kunt u op deze datum niet en wilt u uw geld terug, dan kan dat. Stuurt u dan een berichtje aan tickets@concertpodiumsoest.nl en we storten het totaalbedrag zo spoedig mogelijk terug. 

“Fuse blaast klassiek nieuw leven in” (Paul Witteman)

 

Voor kijkers van het tv-programma Podium Witteman behoeft Fuse vrijwel geen introductie meer. Het Amsterdamse zestal is een vaste toevoeging aan het format en laat al jaren hun veelzijdigheid zien in de muzikale liveshow over klassieke muziek en verwante genres. Maar weinig mensen kennen de route die Fuse sinds 2012 heeft afgelegd: honderden optredens; van rokerige clubs en serene kerken tot festivalweides en concertgebouwen. De uren op het podium, onder de televisielampen en experimenterend in hun repetitiehok zitten inmiddels in het DNA van Fuse gesleten. Het maakt de groep virtuoos, aanstekelijk op elkaar ingespeeld en overtuigend enthousiast over de muziek die ze je voorschotelen.

Het podium is voor Fuse altijd een plek voor experiment geweest, geen concert is hetzelfde. Toch hebben ze hun favoriete muziek vastgelegd op albums Studio en Studio 2. Hierop staat muziek die Fuse in de afgelopen jaren het meest is bijgebleven en heeft gevormd; een eigenwijze verzameling stijlen en genres met een herkenbare eigen sound. 'Studio' werd in 2017 genomineerd voor een Edison Publieksprijs. En met hun tweede album 'Studio 2' wisten ze eind 2019 diezelfde Publieksprijs daadwerkelijk in de wacht te slepen!

Bezoek de website van Fuse

Toegangskaarten

Overzicht

Podium Hilton

Onze concerten worden gegeven in een van de prachtige zalen van het fraai gelegen Hilton Royal Parc Soestduinen. Er is bij Hilton ruime parkeergelegenheid.

Hilton Royal Parc Soestduinen
Van Weerden Poelmanweg 4-6
3768 MN Soestduinen

Contact

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

info@concertpodiumsoest.nl

Sociale Media

Nieuwsbrief